Jídelní lístek

                       

 

Datum:

 

                            17.9. – 21.9. 2018

Pondělí

Polévka fazolová   1a,7

Zapečená brokolice, brambory, červená řepa   1a,3,7

Úterý

Polévka selská    1a,7

Novohradský hovězí plátek, rýže    1a,7               

Středa

Polévka kmínová s kapáním    1a,3,7                         

Pečené kachní stehno, dušené zelí, brambor. knedlík1a,3,7

Čtvrtek

Polévka dýňová  1a,7

Boloňské špagety  1a,7

Pátek

Polévka dršťková z hlívy  1a

Rošťácký plátek, brambory, salát    1a,3

 

 

Datum:

 

                            24.9. – 27.9. 2018

Pondělí

Polévka valašská bramboračka 1a,7,9

Noky s kuřecím masem a špenátem 1a,3,7

Úterý

Polévka hrstková  1a,7

Obalované rybí filé, brambory, kompot  1a,3,7

Středa

Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky  1a,3,9

Králík na smetaně, houskový knedlík   1a,3,7,9

Čtvrtek

Polévka zelná  1a,7

Koláče s tvarohem    1a,3,7

Pátek

         NEVAŘÍ SE – STÁTNÍ SVÁTEK

 

 

 

 

ALERGENY:

1. obiloviny obsahující lepek, 1a)pšenice, 1b)žito, 1c)ječmen, 1d)oves, 1e)špalda,

 1f) kamut nebo jejich odrůdy a výrobky z nich.

2. korýši a výr. z nich, 3. vejce a výr. z nich, 4. ryby a výr. z nich,

5. podzemnice olejná (arašídy), 6. sójové boby (sója) a výr. z nich,

7. mléko a výr. z nich, 8. skořápkové plody, 9. celer, 10. hořčice a výr. z ni,

11. sezamová semena (sezam), 12. oxid siřičitý a siřičitany,

13. vlčí bob (lupina) a výr. z něj, 14. měkkýši a výr. z nich.

       DOBROU CHUŤ !                                        

Změna jídelníčku vyhrazena.

Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování.