Jídelní lístek

 

 

Datum:

 

                            18.03.2019 – 22.03.2019

Pondělí

Polévka kulajda   1a,7

Kuřecí prsa s broskví         7

Úterý

Polévka hovězí vývar s kapáním        1a,3,7

Vepřová pečeně, dušené zelí, houskový knedlík  1a,3,7

Středa

Polévka salátová         1a,7

Srbské rizoto, okurek          1

Čtvrtek

Polévka hráškový krém s kuličkami        1a,7

Obalované rybí filé, brambory, kompot       1a,3,7

Pátek

Polévka kmínová          1a,3,7

Hovězí maso „stroganov“, těstoviny        1a,7

 

 

 

Datum:

 

                            25.03.2019 – 29.03.2019

Pondělí

Polévka květáková        1a,3,7

Asijské nudle s kuřecím masem       1a,7

Úterý

Polévka čočková       1a

Vepřové žebírko, brambory, zeleninový salát       1,6,10

Středa

Polévka z vaječné jíšky     1a,3,7

Moravský vrabec, dušený špenát, brambor. knedlík 1a,3,7

Čtvrtek

Polévka boršť     1a

Rýžový nákyp    3

Pátek

Polévka zeleninová s bulgurem 1a,7,9

Chilli con carne, chléb    1a

 

POZOR: OD 11.3.2019  DO 15.3.2019 JARNÍ PRAZDNINY – NEVAŘÍ SE!!

 

 

ALERGENY:

1. obiloviny obsahující lepek, 1a)pšenice, 1b)žito, 1c)ječmen, 1d)oves, 1e)špalda,

 1f) kamut nebo jejich odrůdy a výrobky z nich.

2. korýši a výr. z nich, 3. vejce a výr. z nich, 4. ryby a výr. z nich,

5. podzemnice olejná (arašídy), 6. sójové boby (sója) a výr. z nich,

7. mléko a výr. z nich, 8. skořápkové plody, 9. celer, 10. hořčice a výr. z ni,

11. sezamová semena (sezam), 12. oxid siřičitý a siřičitany,

13. vlčí bob (lupina) a výr. z něj, 14. měkkýši a výr. z nich.

 

DOBROU CHUŤ !!                                    

Změna jídelníčku vyhrazena.

Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování.